Gazinatepspor’da, İstanbul Başakşehir Maçı Hazırlıkları

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi sahasında oynayacağı İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Celal Doğan Tesisleri’nde, teknik direktör Okun Buruk yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı.

Antrenmanın ana bölümünde 5’e 2 pas çalışması, şut çalışmaları ile yarı alanda çift kale oyun çalışması yapıldı

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, rakiplerinin güçlü olduğunu ifade ederek, “Rakibimiz bu sezon hem futbolcu hem de teknik heyet bazında çok iyi bir durumda. Teknik heyet ve takım iyi bir çıkış yakalamak istiyor. Onların hedefleri var ama biz de kendimize baktığımızda bu yıla çok farklı başladık. Sezon başından bu yana tempomuzu hiç düşürmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tabii çok kaliteli bir kadro kurduk. İnsan olarak, karakter olarak çok kaliteli bir takım kurduk. Bu nedenle her şey çok iyi gidiyor. Tabii kazandıkça ve iyi oynadıkça birlik ve beraberlik daha da artıyor. Geçen hafta Fenerbahçe karşısında belki kaybettik ama moral ve motivasyon olarak çok şey kazandığımıza inanıyorum. Bunun ispatı bu hafta Başakşehir maçında olacak. Oyuncularıma bu maçta çok güveniyorum. Tabii baştan beri onlara güvendiğimi de söyledim. Takımdaki her futbolcu arkadaşımız iyi niyetli ve her şeylerini sahaya yansıtıyorlar. Allah’ın izniyle bu hafta sahaya çıkıp çok iyi bir futbol oynayarak galip gelmek istiyoruz. Bu sayede ligdeki konumumuzu üst sıralara taşımak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA