Orduspor, Deplasmanda Galip Gelmek İstiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, "Aslanlar gibi çalışıyoruz, Elazığspor maçını kazanıp geleceğiz" dedi.

Yılmaz, Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, her maçın kendi özelinde zorlukları olduğunu söyledi.

Takım olarak Elazığspor maçını kazanmak istediklerini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:
"Aslanlar gibi çalışıyoruz, Elazığspor maçını kazanıp geleceğiz. Her maç zordur. Koşmazsanız, mücadele etmezseniz, sahaya yüreğinizi koymazsanız kazanamazsınız. Futbol böyle bir şeydir. Koşan, mücadele eden, başarılı olan sahada oynar. Biz buraya kimseye neşelik yapmaya gelmedik, başarılı olmaya geldik. Oyuncular da başarılı olmak için burada. O zaman hepimizin menfaati ortak. Biz kim koşuyorsa, kim Orduspor formasına layıksa ona vereceğiz formayı."
Yılmaz, her oyuncu için Orduspor formasını taşımanın ağır olduğunu vurgulayarak, "Ben en başında geldiğimde söylemiştim, Orduspor forması ağır bir formadır. Bu takım Avrupa kupası oynamış, Süper Lig'den daha yeni düşmüş bir takımdır. Herkes bu formanın kıymetini bilecek" ifadelerini kullandı.
- Basın sözcüsü Karaağaç
Mor-beyazlı kulübün basın sözcüsü Durmuş Karaağaç ise Elazığspor maçını bir milat olarak değerlendirdiklerini anlattı.
Takım olarak Elazığspor'u hiç yenemediklerine değinen Karaağaç, "Amacımız bu zamana kadar hiç yenemediğimiz Elazığspor'u bu sefer yenmek. Orduspor için lig Elazığspor maçıyla yeniden başlayacak. Takımımız kupa maçı sonrası adeta kendine geldi. Geçen hafta sahamızda Antalyaspor karşısında aldığımız mağlubiyet ve kalemizde gördüğümüz 4 gol kimseyi aldatmasın. İyi oynadığımız sürece yenemeyeceğimiz takım yok" diye konuştu.

Hakemlerden yana Orduspor'un canının yandığını belirten Karaağaç, "Hakemlerden lehimize düdük çalmalarını istemiyoruz. Ortada maç yönetsinler. Hakemler sadece adil olsun yeter. Hakemler verdikleri kararlarla futbolcularımızı küstürmesin. Onlardan başka bir şey istemiyoruz" dedi.

Kaynak: AA