Ağrı Gençlerbirliğispor, İranlı Takımla Karşılaşacak

Ağrı Amatör Lig'de mücadele eden Ağrı Gençlerbirliğispor Kulübü, 2014-2015 futbol sezonu öncesi, İranlı futbol takımı ile karşılaşacak.

Ağrı Valiliği tarafından davet edilen İran futbol takımı ile Ağrı Gençlerbiliğispor 27 Eylül Cumartesi günü Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.
Ağrı'nın ilk uluslararası müsabakası olduğunu kaydeden Gençlerbirliğispor Kulübü Başkanı Mahmut Yıldırım, tüm Ağrı halkını stadyuma davet ettiklerini söyledi.

Yıldırım, şunları kaydetti:
"Ağrı Valimiz Mehmet Tekinarslan ile yaptığımız görüşmede bu konuyu gündeme getirdik. Valimiz de memnuniyet duyarak gerekli diplomatik işlemleri başlatma talimatını verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz de bu konuda girişimleri başlattı. Ağrı'da ilk uluslararası müsabaka olacak. Bu müsabakanın Ağrı Gençlerbirliğispor ile olmasının bizim için büyük önemi var. Güzel bir maç izletmek istiyoruz. Uzun süredir Ağrı'da stadyum futbol için dolmuyor. Bu müsabakada stadyumu doldurmak istiyoruz. Bu sebeple tüm Ağrılı hemşehrilerimizi cumartesi günkü maça davet ediyorum. Valimiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelimize bu konudaki desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA