Çine Madranspor, Mali Disiplinle Başarıyı Hedefliyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor, sportif başarıyı mali disiplinle yakalamayı hedefliyor.


Kulüp başkanı Ali Örter, teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu ile düzenlediği basın toplantısında, takımın son durumu ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Saha sorunu nedeniyle bu sezon maçlarını Aydın'da oynamak zorunda kaldıklarını ama bu sayede basının gösterdiği ilgiden memnun olduklarını ifade eden Örter, "28 Yıl sonra televizyonlarda Çine Madranspor'un alt yazılarda görmek tüylerimizi diken diken ediyor" dedi.

Örter, Çine'de belediyenin kulübe devrettiği alanda devam eden tesis çalışmalarında son aşamaya geldiklerini dile getirerek, futbol federasyonunun da sağladığı maddi destekle tesislerin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

-Mali disiplinden taviz yok

Sezon öncesi takımı oluştururken zorlandıklarını ama bütçe dengesini bozmadan yaptıkları transferler sayesinde bugün futbolcuların da memnun olduğunu ifade eden Örter, şunları kaydetti:

"Öncelikle biz istikrar istiyoruz. Ayağımız yorgana göre uzatacağız. Borçsuz bir kulüp olacağız. Ligde mücadele ederken borçsuz olmak, ileride mutlaka size şampiyonluğu getirecektir. Biz teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Yönetimimiz uyum içinde, Belediye Başkanımız çok büyük destek veriyor. Başarı istikrarla gelecektir."

-Maç biletlerinde indirim

Örter, takımlarının bu hafta cumartesi günü Aydın Adnan Menderes Stadı'nda Payas Belediyespor 1975 ile oynayacağı maçta sponsor desteğiyle indire gittiklerini açıklayarak, maç biletlerinin kapalı tribün için 5, açık tribün için 3 liradan satışa sunulacağını bildirdi.

Teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu da ligin ilk 2 haftasında sadece 1 puan elde edebilmelerine karşın, kimsenin bundan endişe duymaması gerektiğini ifade ederek, taraftarların takımlarına güvenmelerini istedi.

Kaynak: AA