Başaran; 'daha Fazla Gol Yiyebilirdik'

Aydınspor 1923’ün başında çıktığı ilk maçta 2-0’lık yenilgiyi ‘normal’ olarak değerlendiren Mehmet Akif Başaran, fizik olarak takımın hazır olmadığını söyledi.

Keçiören karısında daha fazla golde yiyebileceklerini dikkat çeken Başaran, takımın fizik olarak güçlendiği taktirde normale döneceğini belirtti.


Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve oynadığı ilk 3 maçta puan alamayan Aydınspor 1923’ün Teknik Direktörü Akif Başaran, Keçiörengücü maçını değerlendirdi. Sezon başında yeni bir takım kurulduğuna ve kamp dönemi yaşanmadığa dikkat çeken Başaran, “Maç iki bölüm halinde oynandı. İlk dakikalarda bu ligde yenmeyecek bir gol yedik. Ancak İlk yarı bitene kadar net 3 gol pozisyonundan yararlanamadık. Murat’ın da sakatlanmasıyla ikinci yarı kötü bir performans bekliyorduk ve öyle de oldu” dedi.

Fiziksel kaliteyi arttıracaklarını ifade eden Başaran, “Fiziksel kalitesi olmayan bir takımız. İkinci yarıda gösterdiğimiz performansın kötü olmasının nedeni bu. Fizik olarak hazır olmayan bir takımız daha fazla gol yiyebilirdik. Bu normal. Ancak bunları telafi edeceğiz. Hem maç oynayacağız, hem de fiziksel olarak çalışma yapacağız. Yanlışlar, eksikler belli. Bunlar düzeldiğinde Aydınspor 1923 özlenen yerine gelecek” diye konuştu

Kaynak: İHA