Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Başaran Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Akif Başaran, takımın fiziki kapasitesinin çok düşük olduğunu belirterek, bir yandan maçları oynayıp diğer yandan da fiziki kapasiteyi yükseltmek için farklı bir antrenman programı uygulayacaklarını söyledi.


Ligde oynadığı 3 maçta galibiyet alamayan ve puan cetvelinin son sırasında yer alan Aydınspor 1923'te kötü gidişe son verecek çare aranmaya başladı.

Teknik Direktör Akif Başaran, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin uzun bir maraton olduğunu, kaybedilen puanları seri galibiyetlerle telafi edebileceklerini kaydetti.

Takımın fiziki kapasitesinin 45 dakikaya yettiğini ifade eden Başaran, "Keçiörengücü karşısında ilk yarıda iyi bir futbol sergilememize rağmen ikinci yarıda fiziki yetersizlik sahaya yansıdı. Doksan dakikayı çıkaracak durumda değiliz. Bunun için bir yandan maçlarımızı oynayıp, bir yandan da fiziki kapasiteyi yükseltmek için farklı antrenman programı uygulayacağız. Çok yoğun bir çalışma dönemine gireceğiz. 31 kişilik kadro çok fazla. Bu şekilde verimli antrenman yapmak mümkün değil. 7-8 oyuncuyu elemek zorundayız" diye konuştu.

Kaynak: AA