Elazığspor - Karşıyaka Maçının Ardından

Elazığspor-Karşıyaka maçının ardından düzenlenen basın toplantısında taraflar maçı değerlendirdi.


2-1 kaybettikleri maçın ardından basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, oyunun tek hakimi kendilerinin olduğunu ancak, kalecileri Ivesa'nın normal şartlarda yemeyeceği golleri yediğini ifade etti.

İlerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını vurgulayan Özat, "Şu maçın değerlendirecek bir tarafı yok. Maçı objektif olarak değerlendirirsek oyunun tek hakimi Elazığspor’du. Oyuncular hakkında konuşmayı pek sevmiyorum ama o goller Ivesa’nın yiyeceği goller değildi. Takım olarak iyiydik ama bireysel hatalar yapıyoruz. Oynanan oyuna göre skorun hakkı bu değildi. Takımın temposundan memnun kaldım. Çok pozisyona girdik ama ikinci golü bulamadık. Bundan sonraki süreçte yapacağımız her antrenmanın bize faydası olacak” dedi.

KARŞIYAKA CEPHESİ
Karşıyaka Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu da değerlendirmesinde 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Göksü konuşmasında futbolcularımı tebrik ederek, "İki takım oyuncuları da çok iyi mücadele etti. Maç centilmence oynandı. Karşıyaka takımı olarak ligin başında üç puan hedefimiz vardı. Her maça bu amaçla çıkıyoruz. Yolumuza devam ediyoruz, Elazığspor’a da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA