Orduspor Adana'ya Gitti

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor pazar günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı için Adana'ya gitti.


Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yarım saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda oyuncular ter antrenmanı ile çalışmalarını tamamladı. Antrenmana sakatlığı devam eden ve tedavisi süren Ümit Tütünci ile Bilal Türkgüler katılmadı.

- Futbolcuların açıklamaları

Öte yandan Karadeniz temsilcisinde futbolculardan Adem Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk deplasman maçına çıkacaklarını söyledi.

Zorlu bir rakiple karşılaşacaklarını belirten Sağlam, şöyle konuştu:

"Adanaspor ligin iyi takımlarından bir tanesi. Başta hava şartları olmak üzere bizim için bir bir deplasman gibi gözüküyor. 3 puanı herkes ister ama biz yenilmeden dönmek en büyük isteğimiz. Bizim için bir puan da önemli."

Kaleci Alişan Şeker de ligde ilk hafta istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, "Bu maçı artık unuttuk. Şimdi Adanaspor maçına çıkacağız. Rakibimiz kendi sahasında 3 puan almak isteyecektir. O nedenle bu maç iki takım için oldukça önemli. Bizim hedefimiz Adana'dan puan ya da puanlarla dönmek. Bunu da başaracak güce ve kaliteye sahibiz" dedi.

Orduspor, daha sonra Adana'ya gitmek üzere Çarşamba Havalimanı'na hareket etti.

Kafilede sakatlığı süren Tütünci ve Türkgüler'in yanı sıra kırmızı kart cezalısı olan Ufukhan Bayraktar ile lisansı çıkarılamayan Senegal'li oyuncu Souleymana Tandia yer almadı.

Kaynak: AA