Bursa'da Mutlu Bir Sırp Hentbolcu

Hentbol Bayanlar Birinci Lig takımlarından Osmangazi Belediyespor'un yeni transferi Sırp Marija Grbic, Bursa'nın çok büyük ve güzel bir kent olduğunu söyledi.


Grbic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon Kastamonu Araç Belediyespor'da forma giydiğini belirterek, Türkiye'yi çok sevdiği için Hentbol Bayanlar Birinci Lig'e yükselen Osmangazi Belediyespor'dan teklif gelince fazla düşünmeden kabul ettiğini belirtti.

Bursa ile ilgili daha önceden de bilgisi olduğunu ancak kente geldiğinde şaşkınlık yaşadığını ifade eden Grbic, "Bursa çok büyük ve güzel bir kent. Nüfus çok fazla. İnsanlar güzel yüzlü ve yardımsever" dedi.

Başarılı hentbolcu, yeni takımı Osmangazi Belediyespor'a da kısa sürede alıştığını, takım arkadaşlarıyla uyum sorunu yaşamadığını dile getirerek, "Çok güzel bir takımımız var. Çok hızlı oynuyorlar. Her şey güzel. Takımı çok seviyorum ve severek antrenman yapıyorum. İsteyerek çalışıyorum. Her şey iyi gidiyor" diye konuştu.

Osmangazi Belediyespor'un geçen yıl tüm maçlarını kazanarak şampiyon olduğunun anımsatılması üzerine Sırp oyuncu, aynı başarıyı bu yıl da göstermek için takım olarak çok çalışacaklarını bildirdi.

Grbic, geçen yıl Süper Lig'de oynadığı için 1. Lig takımlarını çok iyi tanımadığını ancak takımına ve takım arkadaşlarına güvendiğini vurguladı.

Türkiye'de bu yıl ikinci sezonunu yaşayacağının altını çizen Grbic, "Türk yemeklerini seviyorum. İskender Kebap çok güzel. Ayrıca Türk kahvesine de hayranım. Sırbistan'da da aynı kahveyi beğenerek içiyordum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA