Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Golcüsünü Arıyor

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, şampiyonluk yolunda iyi bir forvet transfer etmek istediklerini, bu anlamda Deniz Yılmaz veya o kalitedeki birkaç isimle görüştüklerini bildirdi.

Gözegir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer sezonu bitene kadar takıma destek olacak, uyum sağlayabilecek futbolcularla görüşme halinde olacaklarını söyledi.

Şu an kadrolarının yüzde 80 oranında tamamlandığını ifade eden Gözegir, "Aslında mevcut halimizle bile lige hazırız. Ama biz hedefleri yüksek olan bir kulüp olduğumuz için her durumu göz önünde bulunduruyoruz. Bu anlamda hazırlık çalışmalarını sürdüren teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda transfer yapıp yapmayacağımız belli olacak" dedi.

Kadrolarını iyi bir forvetle güçlendirmek istediklerini anlatan Gözegir, şunları kaydetti:
"Kadromuz yüzde 80 oranında oluştu. Ama iyi bir forvetle takımı süslemek istiyoruz. Bu anlamda önemli isimlerle temas halindeyiz. Deniz Yılmaz ve o kalitedeki birkaç isimle daha görüşüyoruz. Bu yöndeki tercihimiz yerli veya yabancı isimlerden oluşabilir. Özellikle takıma uyum sağlayabilecek ve katkı sunabilecek herkesle görüşmeye, takıma kazandırmaya hazırız. Ümit ediyorum ki, kaliteli bir forvetin ardından takımın gücü de gözle görülür şekilde artacaktır. En kısa sürede bu yöndeki çalışmalarımızı da tamamlamak, sezon hazırlıklarını tam kadro sürdürmek niyetindeyiz."

Kaynak: AA