Şampiyon Judocu Ödüllendirildi

Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapılan Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası'nda, 48 kilogram sıkletinde şampiyon olan Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcusu Rabia Şenyayla, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin tarafından ödüllendirdi.

Şenyayla'yı makamında kabul eden Şahin, Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda iki kez ikinciliği ve Balkan şampiyonluğu bulunan Şenyayla'nın, Avrupa şampiyonluğunu da kazanmasının çok anlamlı olduğunu söyledi.

Onun, bu başarılarının üzerine dünya ve olimpiyat şampiyonluklarını ekleyip tarihe geçmesi gerektiğini vurgulayan Şahin, "Şampiyonlar, en üst seviyede aldıkları derecelerle anılır. Bu başarıların da geleceğine inanıyorum" dedi.

Daha sonra Şahin, Şenyayla'ya spor malzemeleri hediye etti.
Ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş, Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Osmangazi Belediyespor Kulübü Müdürü ve Federasyon İl Temsilcisi Ömer Hançer, Osmangazi Belediyespor Kulübü Spor Koordinatörü Oğuz Oba ile Osmangazi Belediyespor Kulübü ve Milli Takım Antrenörü Şeyda Bayram hazır bulundu.

Kaynak: AA