Demba Ba mest etti

Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ı Play-Off’a Demba Ba uçurdu...

Siyah-Beyazlılar’ın Feyenoord’u 3-1 mağlup ettiği maçta Senegalli yıldız attığı 3 golle galibiyette başrolü oynadı.

Beşiktaş yeni golcüsü ile zafere uzandı...

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Beşiktaş, Feyenoord'u 3-1 mağlup etti ve Play-Off turuna yükseldi.

Siyah-beyazlı forma ile çıktığı ilk resmi maçta 3 gol atarak hat-trick yapan Demba Ba oynadığı futbol ve attığı goller ile şimdiden taraftarlar ile arasında özel bir ilişki kurdu bile.

Siyah-beyazlı taraftarlar futbolcunun daha Beşiktaş'a gelmeden 1,5 ay önce sosyal medyada paylaştığı Çarşı pankartıyla beraber Demba Ba çılgınlığı başlatmış ve Beşiktaş'a transferinde etkili olmuşlardı.

Beşiktaş'a transferinde taraftarların coşkusunun çok etkili olduğunu röportajlarında sürekli dile getiren Demba Ba çıktığı ilk resmi maçta attığı 3 golle taraftarlar ile arsında özel bir sevgi yumağı oluşturdu.

Beşiktaş'lı taraftarlar ise özellikle sosyal medyada paylaştıkları düşüncelerinde Almeida'nın uzlaşmaz tutumu sonrası alınan Demba Ba için Portekiz'li futbolcuya adeta teşekkür ediyorlar.

Siyah-beyazlılardan yıllık 2.5 milyon euro garanti para isteyen Almeida uzun süren transfer görüşmelerinden sonra Beşiktaş'a imza atmamış ve yerine Chelsea'den Demba Ba alınmıştı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Les Ferdinand, Fani Madida, Daniel Amokachi, Pascal Nouma ve John Carew'den sonra uzun yıllardır aradıkları tarzda siyahi futbolcuya kavuştuklarını şimdiden ilan etmiş durumdalar.