Bılıc Açıklaması

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçında Feyenoord'u 3-1 mağlup ederek Play-off turuna yükseldi.


Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, iki maçın sonucunda turu geçmeyi hak ettiklerini söyledi.

Feyenoord karşısında iki maçı da yüksek düzeyde oynadıklarını vurgulayan Bilic, "Bu takımın parçası olmak gerçekten gurur verici. İki maçta da mücadele üst düzeydeydi. Nihayetinde biz turu atladık. Turu geçmeyi hak ettik. İlk 25 dakikadan memnun değildim. Golden sonra zincirlerimizi kırdık. Sadece ikinci yarıda golü yedikten sonra birkaç dakika endişe yaşadık. Sonrasında maçı kopardık" diye konuştu.

Yapılacak transferler konusuna da değinen Hırvat hoca, "Takım olarak gelişmemiz gerekiyor. Takımın çok büyük potansiyeli var. Kadroya transfer etmemiz lazım. Transfer konusunda durmuş değiliz. Aktif bir şekilde devam ediyoruz. Gelecek yıl üç kulvarda mücadele edeceğiz. Geçen yılın kadrosunda eksikliklerimiz var. Kadro derinliğini geliştirmemiz gerekiyor. Boşlukları doldurmuş değiliz. Mutlaka bir şeyler olacaktır" ifadelerini kullandı.

Bilic, Play-off turunda rakiplerinin kim olduğunun önemi olmadığını ve Devler Ligi'ne katılma şanslarının olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA