Ersöz Açıklaması

Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ersöz, "Samsunspor'da en büyük arzum zaman aşımı söz konusu olmazsa 1989 yılı dahil olmak kaydıyla son 25 yılı didik didik edilmesidir.

Sürekli kayyum kapısından döndürülen kulübümüzde ne olmuş ne bitmiş ortaya çıkarılmalıdır" dedi.


PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ersöz, yaptığı yazılı açıklamada Samsunspor'un 1989'dan bugüne kadar olan olaylar ve durumların incelenmesi gerektiğini belirtti.

Ersöz, "Biz, Samsunlu ve Samsunsporluları yakından ilgilendiren, bizlere çok önemli emsal teşkil eden Malatyaspor mahkeme kararının yazılması ve tebliğ edilmesi adli tatil ile birlikte yoğunluk nedeniyle Ekim ayının ortalarını bulacağını öğrendik. Bu konunun peşini asla bırakmayacağız. Samsunspor'da aslında en büyük arzum zaman aşımı söz konusu olmazsa 1989 yılı dahil olmak kaydıyla son 25 yılı didik didik edilmesidir. Sürekli kayyum kapısından döndürülen kulübümüzde ne olmuş ne bitmiş ortaya çıkarılmalıdır. Pandora’nın kutusu ise de açılmalı ve Samsunlu Samsunsporlu tüm gerçekleri öğrenmeli. Ortak noktamız olan Samsunspor değil, suçlular cezalandırılmalıdır. ‘Birileri kulübü yedi bitirdi’ diye artık Samsunspor cezalandırılmamalı. Türkiye’de özellikle son 7 yılda çok şey değişti. Söz milletin artık Samsunspor’da da çok şey değişecek" diye konuştu

Kaynak: İHA