Altınordu'da Transfer

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Balıkesirspor'dan 32 yaşŸındaki savunma oyuncusu Rıza EfendioğŸlu ile 1 yıllık sözleşŸme imzaladı.

Altınordu Sportif Direktörü Murat Dizdar, yaptığŸı açıklamada, Rıza EfendioğŸlu'nun 200'ün üzerinde lig maçı oynamışŸ bir isim olduğŸunu, tecrübeli oyuncunun şŸampiyonluk ve play-off finali heyecanları yaşŸadığŸını belirtti.

Rıza'nın istikrarlı, karakterli ve yaplarına uygun olduğŸunu kaydeden Dizdar, "Transfer çalışŸmalarımız devam ediyor. TSYD Kupası'na kadar olan süreçte her şŸeyi bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

Altınordu'nun oturmuşŸ bir kadro yapısına sahip olduğŸunu belirten Rıza EfendioğŸlu da "PTT 1. Lig bambaşŸka bir havada oynanıyor. İsimler değŸil takımların ön plana çıktığŸı bu lige, futbolcu karakterimiz, oyun anlayışŸımız ve bakışŸ açımızla ayrı bir heyecan getireceğŸimize inanıyorum" dedi.

Daha önce Kestel Belediyespor, Bursa Merinos, Orhangazi, Bilecikspor, Bozüyükspor ve TKİ TavşŸanlı Linyit formaları giyen Rıza EfenidoğŸlu geçen sene PTT 1. Lig'de şŸampiyon olan Balıkesirspor'da 33 maçta mücadele etti.
 

Kaynak: AA