Adanaspor'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında üçüncü hazırlık maçını Fethiyespor ile oynayacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, turuncu-beyazlı takım, ikinci etap Bolu kampındaki hazırlıklarına günde çift idman yaparak devam ediyor. Teknik direktör Levent Eriş nezaretinde çalışmalarını sürdüren Adana ekibi, koordinasyon çalışmalarına ağırlık verirken, futbolcuların hırslı ve istekli olması Eriş'i sevindiriyor.
Batman Petrolspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Mehmet Boztepe takımla çalışmalara başlarken, Ahmet Dereli ise alt adalesinden sakatlandı. Durumunun ciddi olduğu belirtilen futbolcunun 1 hafta kadar dinlendirileceği ve bu arada tedavisinin de devam edeceği belirtildi.
Adana ekibi, Bolu kampındaki üçüncü hazırlık maçını Fethiyespor ile oynayacak.
Bir sezon aradan sonra yeniden takıma dönen Fevzi Özkan, kariyerinde yeni bir sayfa açtığını belitti.
Bir yıl Adanaspor'dan uzak kaldığı her an özleminin arttığını bildiren Özkan, "Yarım kalan bir hayalim vardı. Turuncu-beyazlı forma altında şampiyonluk yaşamak. Bu sezon İnşallah bu hedefi gerçekleştirerek kariyerime bir başarı daha yazdırmak istiyorum. Kampımız çok iyi geçiyor. Çalışma ortamımız ve takımda arkadaşlık üst düzeyde. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA