Trabzonspor Cardozo'yu açıkladı

Trabzonspor, Oscar Cardozo'nun transferi için Benfica ile anlaşma sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Bordo-Mavili ekipten yapılan açıklamada, 'Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda, SL Benfica ile anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; SL Benfica'ya transfer bedeli olarak 5.000.000 euro ödenecektir' denildi.

CARDOZO VEDA ETTİ
Oscar Cardozo, Benfica'dan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirtti. Yedi sezon boyunca formasını giydiği Benfica'da bu kadar başarılı olmayı ve kulüp tarihine geçecek bir performansa imza atmayı beklemediğini ifade eden Paraguaylı golcü, 'Avrupa'nın en büyük kulüplerinin birinin bir parçası olduğum için çok mutluyum' şeklinde konuştu.

Benfica'ya minnettar olduğunu dile getiren Oscar Cardozo, Türkiye'de de Portekiz ekibini desteklemeye devam edeceğini açıkladı.

Paraguaylı yıldız, 2007 yılından bu yana Benfica forması giyiyordu.

CONSTANT DA AÇIKLANDI
Cardozo transferinin resmiyet kazanmasından sadece 29 dakika sonra, Trabzonspor, Milan'dan 27 yaşındaki Gineli sol bek Kevin Constant ile de anlaşmaya vardığını açıkladı.

Bordo-mavili kulüp tarafından KAP'a yapılan açıklamada 'Profesyonel futbolcu Kevin Constant'ın kulübümüze transferi konusunda, AC Milan ile anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; AC Milan'a transfer bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödenecektir' denildi.