Eskişehirspor Taraftarlarından Kombine Çağrısı

Eskişehir Taraftarlar Birliği Sosyal İşler Sorumlusu Birol Bakırcı, Eskişehir'in Türkiye'nin en özel ve en büyük taraftarına sahip bir kent olduğunu söyledi.

Bakırcı, Eskişehir Atatürk Stadı önünde düzenlediği basın toplantısında, 2014-2015 sezonunun Eskişehirspor camiası için yepyeni bir heyecanın, umutların başlangıcı olacağını belirterek, yenilenen teknik kadro ve futbolcular ile yeni bir sezona daha başladıklarını kaydetti.

Önemli hedefler ve büyük maçların taraftarları beklediğini ifade eden Bakırcı, şöyle konuştu:
"Bizler Eskişehirspor taraftarı olarak her zamanki yerimizde her zamanki coşkumuzla yine armamızın peşinde olacağız. Bilindiği üzere geçen yıl, e-bilet ve 6222 dayatmasına rağmen tribünlerimizi ayakta tutmaya çalışırken bu yıl da bir de passolig denen dayatma ile karşı karşıyayız. Bu sıkıntılı ve zorlu sezonda takımımıza destek olmamız şart. Bu noktada en büyük görev büyük taraftarımıza düşüyor. Hepimiz bir olup büyük bir destek oluşturursak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Türkiye'nin en özel ve en büyük taraftarına sahibiz. Başkalarının hayal edemediği birçok şey bizim defalarca yaptığımız ve onurla anılarımıza bıraktığımız hikayelerdir. Bu ülkenin en büyük taraftar destanlarını hep biz yazdık. Passolig bizi bu sevdamızdan vazgeçiremez. Passolig uygulamasına karşıyız fakat sevdamızı da asla yalnız bırakmamaya da her ne olursa olsun kararlıyız."
Taraftarı kombine almaya, bu büyük yolculuğun bir parçası olmaya davet ettiklerini söyleyen Bakırcı, 250 lira olarak düşünülen kombine fiyatlarının yönetim kurulu ile görüşmeler sonucu, Nefer ve Ediz Bahtiyaroğlu tribünlerinin 160 liraya indirildiğini bu bağlamda yönetim kuruluna teşekkür ettiklerini bildirdi.

Kaynak: AA