Eskişehirspor Taraftarları Passolig Uygulamasına Karşı

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği, Passolig uygulamasını eleştirdi.


Eskişehirspor Taraftarlar Birliği adına Nefer Tribün Lideri Murat Diri, Atatürk Stadyumu önünde basın açıklaması yaptı. Nefer Tribün üyeleri, Passolig uygulamasına karşı olduklarını ifade ederek, Eskişehirspor’a destek vermek için kombine bilet aldı. Taraftarlar adına konuşan Nefer Tribün Lideri Murat Diri, “Passolig uygulamasına karşıyız, fakat sevdamızı da asla yalnız bırakmamaya da her ne olursa olsun kararlıyız” dedi.

EN BÜYÜK GÖREV TARAFTARA
Geçen yıl e-bilet ve 6222 dayatmasına rağmen tribünleri ayakta tutmaya çalışırken, bu yıl da Passolig denen dayatma ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Diri, “Bu sıkıntılı ve zorlu sezonda takımımıza destek olmamız şart” dedi

Bu noktada en büyük görevin büyük taraftara düştüğünü aktaran Diri, şöyle konuştu:
“Hepimiz bir olup büyük bir destek oluşturursak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Türkiye'nin en özel taraftarına, en büyük taraftarına sahibiz. Başkalarının hayal edemediği bir çok şey bizim defalarca yaptığımız ve onurla anılarımıza bıraktığımız hikayelerdir. Bu ülkenin en büyük taraftar destanlarını hep biz yazdık. Passolig bizi bu sevdamızdan vazgeçiremez.”

YÖNETİME TEŞEKKÜR
Passolig uygulamasına karşı olduklarını ancak Eskişehirspor’u da asla yalnız bırakmamaya kararlı olduklarını belirten Diri, “Bu bağlamda; şimdi tüm taraftarı kombine almaya, bu büyük yolculuğun bir parçası olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu

250 TL olarak düşünülen kombine fiyatlarının Eskişehirspor yönetim kurulu ile görüşmeler sonucu Nefer ve Ediz Bahtiyaroğlu tribünlerinin 160 TL’ye indirildiğini kaydeden Diri, yönetim kuruluna teşekkür etti. Teşekkürü sözlü olarak değil; kombine alarak yapmak gerektiğini belirten Diri, “Bizlerin Eskişehirsporumuzun bir parçası olduğunu bizi sevdamızdan ayıramayacaklarını göstermeliyiz” açıklamasında bulundu.

“O ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”
Nefer Tribün Lideri Murat Diri açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yepyeni bir destan daha yazmak istiyoruz. Tribünlere ve taraftarımıza karşı uygulanan dayatmalara inat bu sene müzemizde olmayan bir kupa var. Yenilenen ve gençleşen kadromuz ile o kupayı şanla şerefle, tertemiz bir şekilde şehrimize getirmek istiyoruz. Bunun hemen olmayacağını, sabırla destek vermemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz. Yavaş yavaş ama sağlam adımlarla, inanarak, o şampiyonluğa ulaşacağız. Bunu başaracak güçteyiz ve mutlaka bir gün başaracağız! Bunun olmasını sağlayacak en büyük güç bizleriz büyük Eskişehirspor taraftarı. Biz elimizi taşın altına sokmazsak kimseden elini taşın altına sokmasını bekleyemeyiz. Bu yüzden tüm şehrimizi Kombine almaya davet ediyoruz. Bizler bugün bunun ilk adımını atıyoruz ve inanıyoruz ki bu zorlu süreçte Büyük Eskişehirspor taraftarı biricik sevdamız Eskişehirsporumuzu yalnız bırakmayacaktır.”

Kaynak: İHA