Büyükşehir Basketbol Takımları Yeni Sezona Hazır

İçel Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımları, yeni sezona yeni oyuncu kadrosuyla başlıyor.

Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden İçel Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımına 11 ve 2. Lig’de mücadele eden Erkek Basketbol takımına 7 oyuncu transferi gerçekleşti.
Yeni sezonda, yeni kadroyla başarılı olacaklarına inandıklarını ifade eden İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Yeni transfer ettiğimiz 18 basketbolcumuzla erkek ve kadın basketbol takımlarımızın çıtasını yükselteceğimize yürekten inanıyorum. Takımlarımız bütün müsabakalarda galip gelecek güçte. Geçen sezon 2. Lig’e düşen Erkek Basketbol takımımızın, yeni kadrosuyla yeniden 1. Lig’de yerini alacağına inanıyorum. Oyuncularımıza hayırlı olsun dileklerimi sunuyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

İçel’de basketbola olan ilgiden dolayı ve Büyükşehir Belediye Basketbol takımlarının altyapısını oluşturmak düşüncesiyle, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün basketbol kurslarının devam ettiğinin bilgisini veren Kocamaz, “Gençlerimize ve spora önem veriyoruz. Bu nedenle, ülkemize ve İçel’e yetenekli, başarılı sporcular yetiştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı bu kurslara katılmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA