Balıkesirspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'da futbolcular, tesislerdeki son antrenmanını yaptıktan sonra Bolu kampı öncesinde izine ayrıldı.

Sezon hazırlıkları kapsamında yaklaşık bir haftadır kulüp tesislerinde çalışan Balıkesirsporlu futbolculara, sabahki antrenmandan sonra 1 günlük izin verildi.

Yarını izinli geçirecek kırmızı-beyazlılar, Çarşamba günü Bolu'da kampa girecek ve 16 Ağustos'a kadar burada çalışacak.
Teknik direktör İsmail Ertekin, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu'da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacaklarını belirterek, hazırlıkların beklediklerinin üzerinde tempoda geçtiğini söyledi.

Takımdaki arkadaşlık ve uyumun üst seviyede olduğunu vurgulayan Ertekin, şunları kaydetti:
"6 özel maç daha yapacağız. Bu maçlar sezon öncesi takım olmamıza katkı sağlayacak. Bolu'daki kampta, sezon açılış töreninde ve TSYD İzmir Şubesi'nin düzenlediği turnuvada 6 farklı takımla maç yapacağız. Lige hangi 11 ile başlayacağımız, nasıl oyun düzeniyle sahaya çıkacağımız belli olacak. Futbolcularımız, beklentimizin üzerinde iyi çalışıyor. Arkadaşlık ve oyun açısından bakıldığında bir takım olma yolunda hızla ilerliyoruz."
Takımda eksik mevki bulunup bulunmadığına ilişkin soru üzerine Ertekin, "Futbolda eksik bitmez. En küçük bir olayda 'eksik var' diye söyler teknik adamlar. Hazırlık maçlarından sonra durumumuz daha net ortaya çıkacak. Eksik olduğunu düşündüğümüz yerler için yöneticilerimizle konuşur kulübün imkanları ölçüsünde bir şeyler yapılmasını isteyebiliriz" diye konuştu.


Kaynak: AA