Cristian Baroni veda etti

Yabancı sınırlaması nedeniyle hafta içinde sözleşmelerini karşılıklı fesheden Fenerbahçeli Cristian Baroni ile Joseph Yobo, Karabükspor maçında Fenerbahçe taraftarlarına veda etti.

Şükrü Saracoğlu Stadı'na son kez çıkıp taraftarlara veda eden Cristian'ın tişörtü dikkat çekti. Peki tişörtteki yazıda ne yazıyordu?

Tişörtün üzerindeki 'Underated' bir İngiliz markası. Tek'R' ile yazılan bu kelime iki'R' ile yazıldığı zaman, “Hak ettiği değeri görmemiş” anlamına gelen “Underrated” ortaya çıkıyor.

Taraftarların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Cristian ve Yobo'ya, Fenerbahçe Kulübü'ne hizmetlerinden dolayı başkan Aziz Yıldırım tarafından plaket verildi. Çocuklarıyla birlikte bütün stadı turlayan iki futbolcu, çok sayıda taraftarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve imza dağıttı.

Bu arada törende Cristian Baroni'nin giydiği tişört dikkat çekti. Brezilyalı futbolcu, sahaya üzerinde “Underated” yazan bir tişörtle çıktı. “Underated', bir İngiliz giyim markası. Ancak bu markanın İngilizce'deki başka bir kelimeye olan benzerliği kafalarda soru işaretleri yarattı. Çünkü “underrated” kelimesi İngilizce'de “Hak ettiği değeri görmemiş” anlamına geliyor. Bu kelime ile marka arasında sadece 1 harflik fark var. Marka tek 'R' ile yazılırken, “Hak ettiği değeri görmemiş” anlamına gelen “underrated” çift 'R' ile yazılıyor.

Dikkat çeken bir başka olay da Cristian Baroni'nin bu tişörtü sahaya çıkmadan hemen önce giymesi. Soyunma odasında arkadaşlarıyla vedalaşırken başka bir tişört giyen Baroni, sahaya çıkarken bunu değiştirip “Underated' yazan tişörtü sırtına geçirdi. Baroni'nin bu hareketi kafalarda “Tesadüf mü? Yoksa ince bir mesaj mı?” sorularına yol açtı.

2009'da Corinthians'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Cristian Baroni, bu süreçte 2 lig şampiyonluğu yaşamıştı.