Fuar’ın Rengi Altınordu

İzmir Fuarı’nda geçen yılki gibi dev bir çocuk kulübü kuran Altınordu, eğlenceli yarışmalar ve sportif etkinliklerle 10 gün boyunca İzmirlilerle buluşacak.


Altınordu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Enternasyonel Fuarı’ndaki yerini alarak hem eğlenceli spor aktiviteleri yapacak, hem de çeşitli gösterilerle ziyaretçilere güzel saatler yaşatacak. Geçen yıl 134 takımın katıldığı ve temasını 1980’li yılların mahalle maçlarından alan “3 Korner 1 Penaltı” futbol maçları, özel şişme sahada düzenlenecek. 10 gün boyunca devam edecek turnuvada şampiyon ekibin tüm oyuncularına birer PS 3 hediye edilecek. Bayanlara özel “Topuklusuna güvenen gelsin” penaltı yarışmasında ise atışları gole çeviren bayanlar LCD TV, mikrodalga fırın ile yüzlerce makyaj malzemesi kazanacak.
Çim Konser Alanı ile Açıkhava Tiyatrosu arasındaki dev alandaki etkinlikler arasında yer alan Altınordu Çocuk Tiyatrosu, cumartesi-pazar günleri 20.00 ile 21.30 saatleri arasında çocuklarla buluşacak. Altınordu bandosu coşkuyu artırırken, babalar-oğullar langırt maçları, çim kayağı, yumurta taşıma ve halat çekme aktivitelerinde de büyük heyecan yaşanacak. Canlı heykeller, Fuar’ın dört bir yanında kırmızı-lacivert renklerin tanıtımını yaparken, sayısı iki yılda 50’e ulaşan futbol okulları için de kayıt masaları açılacak.

İREM DERİCİ KONSERİ
Altınordu, İzmir Fuarı’nın son gününde ise son dönemin en popüler sanatçılarından İrem Derici’yi İzmirlilerle buluşturacak. İrem Derici, 7 Eylül Pazar günü Çim Konser Alanı’nda binlerce İzmirliye seslenecek.

Kaynak: İHA