Kaymakam Karaman'dan Şampiyon Sporculara Ödül

Antalya'nın Demre İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 14-22 Ağustos tarihleri arasında Ordu’da yapılan Türkiye Kick-Boks Şampiyonası’nda 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya getiren 15 sporcuyu altın ve spor ayakkabı ile ödüllendirdi.


Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen törene, Türkiye Şampiyonası'nda Antalya ve Demre’yi temsil eden Demre Sporium Kick Boks kulübüne bağlı 15 öğrenci, aileleri ile birlikte katıldı.

Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, başarılı sporcuları çeyrek altın, spor ayakkabı ve başarı belgesi ile ödüllendirirken, spora gönül vermiş, başarıyı kendine amaç edinmiş gençlere Kaymakamlık olarak daima destek vereceklerini söyledi

Kaymakam Karaman, "Kaymakamlık ve belediyemiz olarak öğrencilerimize daima bu konularda yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Biz maddi olarak devletimizin bizlere sunduğu imkanlar çerçevesinde sporcularımıza desteğimizi sunduk. Ancak bir husus var ki böylesi başarılı sporculara, ailelerinin de destek olması ve onların arkasında durması gerekiyor. Gençlerimizin önünü açar isek başarı bugün geldiği gibi her zaman gelecektir" diye konuştu.

Eski Türkiye Kick-Boks Şampiyonu Milli Antrenör Sibel Coşkun ise, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ile Belediye Başkanı Süleyman Topcu’ya desteklerden dolayı çok teşekkür ederek, amaçlarının Demre’den Avrupa veya Dünya şampiyonu çıkarmak olduğunu söyledi.

Törene Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili ile daire amirleri de katıldı.

Kaynak: İHA