Eskici Açıklaması

Maddi anlamda geçmiş yönetimden dolayı sıkıntılarla boğuşan, bir yandan da yoğun mesaiyle takımı lige hazırlayan Aydınspor 1923’ün yöneticileri geçmiş dönemden dolayı sıkıntı yaşıyor.


Geçmiş yönetimin Aydın Ticaret Borsası’na yaptığı ziyarette yaşadığı polemikten dolayı bazı ortamlarda ‘Aydınspor 1923’e destek olunmaması’ yönünde görüşler bildirildiğini ifade eden Aydınspor 1923’ün Basın Sözcüsü Cavit Eskici, “Aydınspor 1923’ün başında artık Aydınlılar ve Aydınspor’u sevenler var. Bunu transfer politikamızdan ve bugüne kadar yaptığımız işlerden herkes görebilir. Küskün olan bir kesim var. Bu takım Aydınlıların. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci başarıyla atlattığımız takdirde müthiş işler yapacağımızı düşünüyoruz”dedi.

LİSANS VE KOMBİNELER
Futbolcuların lisanslarını çıkartacaklarını ifade eden Eskici, “Kombine kartları da maça kadar yetiştirmeye çalışıyoruz. Bayrampaşa maçına kadar kombineleri satışa çıkartarak taraftarımızın daha ucuza maç izlemesini sağlayacağız.”diye konuştu.

ALTYAPIYA ÖZTÜRK GELDİ
Öte yandan, altyapıda koordinatör eksikliği yaşayan Aydınspor 1923’te koordinatörlüğe eski koordinatör Mehmet Öztürk getirildi.

Öztürk’ün Oktay Boyraz, Mahmut Aslan ve Muzaffer Yılmaz ile yola devam edeceği, birkaç antrenörle daha anlaşma zemini aranacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA