Bursaspor, Bs Elektrik İle Yıllık 4 Milyon Tl Gelir Hedefliyor

Bursaspor ile BİSEN Elektrik'in ortak projesi olan BS Elektrik bugün yapılan basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

Bursaspor, elektrikte serbest tüketici döneminin başlamasının ardından Bisen Elektrik ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, taraftarlarına indirimli elektrik fırsatını sunuyor. Türkiye'de ilk defa bir spor kulübünün taraftar grubuna indirimli elektrik fırsatı sunduğu proje sayesinde kulüp yılsonuna kadar 4 milyon TL gelir hedefliyor.
Proje sayesinde Bursasporlu taraftarlar ev ve iş yerlerinde elektriği indirimli olarak kullanabilecek. Yeşil-beyazlı kulübün taraftarları bu iş birliği kapsamında özel avantajlarla hem indirimli elektrik fırsatından yararlanacak hem de kulübe katkı sağlayacak.
Konuyla ilgili Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bisen Elektrik İcra Kurulu Başkanı Mesut Alparslan, Bursasporluların elektrik faturalarını Bisen Elektrik'e taşıyarak aylık faturaları üzerinden indirim fırsatı yakalayacağının altını çizdi.
Alparslan, ''Bursalı bir şirket olarak projeyi ilk olarak Bursa'da hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Bisen Elektrik olarak kendi şehrimizde başlattığımız bu uygulamanın tüm Türkiye'ye yayılabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türk futboluna sağlanacak bu katkının önümüzdeki yıllarda artarak, futbolumuzun kalkınma sürecine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Böylesi kapsamlı bir destek tüm kulüpler için faydalı olacaktır'' dedi.

Bursaspor Kulübü Ar-Ge Grubu Başkanı Kemal Güler de sportif başarının olmazsa olmazı olan güçlü yönetimin ekonomik olanaklar ile doğrudan ilgili olduğunu belirterek, Bursaspor kulübünün kentin olanakları ve taraftarlarının gücüyle istikrarlı bir gelir modeline kavuşacağını söyledi.

Bursaspor Kulübü Gelirler ve Reklamlardan Sorumlu Asbaşkanı Nihat Akınoğlu ise takım için kalıcı gelir projelerine bir yenisini daha eklemekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Nasıl Faydalanılacak?
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılan düzenleme ile ayda 135 TL elektrik faturası ödeyen tüketiciler, elektriğini istediği şirketten tedarik edebiliyor, bu anlamda serbest tüketici niteliği kazanıyor. Serbest tüketici olma hakkına sahip tüm taraftarlar ayrıntılı bilgi ve kampanya detaylarını www.bisen.com.tr ve www.bursasporelektrik.com adresinden inceleyebilir, faturaları ile birlikte Bursastore'lara gelerek ya da Türkiye'nin her yerinden 0212 344 0 212 çağrı merkezini arayarak indirimli elektrik fırsatından yararlanabilir.

Kaynak: AA