Balıkesirspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lİg'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor, sezonun ilk haftasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kırmızı-beyazlılar, Atatürk Stadı'nda akşam saatlerinde teknik direktör İsmail Ertekin nezaretinde bir çalışma gerçekleştirdi.
Ertekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, lige renk katan ve yeni sezonda ses getiren bir takım olmayı hedeflediklerini söyledi.

Lig için heyecanlı olduklarını dile getiren Ertekin şöyle konuştu:
"Yeni bir lig, biz de heyecanlıyız, oyuncularımız da heyecanlı. Tahmin ediyorum ki taraftarlarımız da heyecanlıdır. İyi bir şekilde hazırlanmaya çalıştık, artık son 2 günümüz maç için. Ligin ilk maçında kazanmak için tüm çabamızı sarf edeceğiz. Sonuçta buradan 3 puanla çıkacağımızı düşünüyorum. Kaleci Ertuğrul dışında sakat oyuncumuz yok. Hem bizim açımızdan hem de taraftar açısından heyecan verici bir durum var. Süper Lig'in havasını 40 yıl sonra yeniden göreceğiz ve hep birlikte yaşayacağız. Türkiye'nin en büyük liginde gerekli tüm çabamızı sarf edip, her maçı kazanma adına oynayacağız ve buna hazırız diye düşünüyorum, oyuncular ve teknik adamlar olarak. Seyircimizin de hazır olduğunu düşünüyorum. Şu an itibarıyla baktığınızda bu ligde oynayan takımlar içerisinde iyi ve coşkulu seyircisi olan takımlardan bir tanesiyiz. Biz de taraftarlarımıza yakışanı yapacağız. Bu lige renk veren, ses getiren bir takım olacağız. Eksikliklerimizi sizin gördüğünüz gibi biz de biliyoruz. Ona göre çalışmalarımızı yapacağız. Hazırlık maçlarında yaptığımız hataları, lig maçlarında en aza indireceğiz."

Kaynak: AA