'Arsenal'dan Daha Hazır Olduğumuzu Gösterdik'

BeşŸiktaşŸ Kulübü Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu ǜyesi Mete Vardar, UEFA şžampiyonlar Ligi play-off turundaki rakipleri İngiltere'nin Arsenal takımından aşŸağŸı kalır taraflarının olmadığŸını söyledi.

Vardar, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, rakipleriyle UEFA şžampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları karşŸılaşŸmada yine takım oyununa güvendiklerini belirterek, "Arsenal'dan aşŸağŸı kalır tarafımız yok. Hatta takım oyununun daha iyi sergiliyoruz. Bunu ilk maçta gösterdik. Daha hazır bir görüntü verdik" dedi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki hazırlık maçlarının yanı sıra UEFA şžampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord ekibiyle oynadıkları iki mücadelenin, bu sezon için iyi işŸler ortaya koyacaklarının göstergesi olduğŸunu vurgulayan Mete Vardar, şŸöyle devam etti:
"Arsenal maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Herkes bunun bilincinde. LJok önemli bir karşŸılaşŸmaya çıkacağŸız. şžampiyonlar Ligi'ne doğŸrudan gidemeyerek işŸi yarım bıraktık. Yarım bıraktığŸımız bu işŸi tamamlayacağŸız. Gruplara doğŸrudan katılmayı hak etmişŸtik. Bazı nedenlerden dolayı bu hedefin uzağŸında kalmışŸtık. Arsenal karşŸısında ilk maçtaki gibi oynayıp kazanmak istiyoruz."

- "Deplasman havasını hissetmeyeceğŸiz"

Vardar, Arsenal karşŸısında üç binden fazla BeşŸiktaşŸlı taraftarın desteğŸini arkasına alacaklarını bu şŸekilde deplasman havasını yaşŸamayacaklarını dile getirdi.
İngiliz temsilcisinin 16 yıldır şžampiyonlar Ligi'nde yer aldığŸını hatırlatan siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "şžampiyonlar Ligi gruplarına her zaman katılan ekol bir takım. Biz de önemli bir takımız. İlk maçta daha fazla pozisyon bularak kalitemizi gösterdik. Statta üç binden fazla BeşŸiktaşŸ seyircisi olacak. Onların coşŸkulu tezahüratlarıyla beraber çok fazla deplasman havasını hissetmeyeceğŸimizi düşŸünüyorum" ifadelerini kullandı.
KarşŸılaşŸmada oyuncuların tüm güçlerini ortaya koyacağŸını kaydeden Mete Vardar, "22 kişŸilik kadroyla gideceğŸiz. Sahaya çıkacak tüm oyuncular gerekli özveriyi ortaya koyacaktır. Demba Ba da bunlardan biri olacak. İnşŸallah bu maçta daha fazla katkısı olur. Sonuçta futbol bireysel oynanmıyor. Takım halinde başŸarı elde ediliyor" diye konuşŸtu.

 

Kaynak: AA