Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonası Artvin'de Yapılacak

Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonası, 30-31 Ağustos'ta Artvin'de yapılacak.

Türkiye Karate Federasyonu faaliyet programı kapsamında yer alan ve çeşitli illerinden yaklaşık 500 sporcunun katılacağı şampişona Artvin Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Kyokushin karate antrenörü Metin Ay, şampiyona öncesi Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi ziyaret ederek organizasyon hakkında bilgi verdi. Ay, Artvin'in ülke çapında çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağını söyledi.

Kocatepe ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür organizasyonların Artvin'de yapılmasının kentin geleceği açısından önemli olduğunu ifade etti.

Benzer organizasyonlardan başarıyla çıkan Artvin'in hafta sonu düzenlenecek Türkiye Kyokushin Stil Karate Şampiyonası'nı da başarıyla organize edeceğine inandığını belirten Kocatepe, şunları kaydetti:
"Şampiyona, Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla Artvin Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. İlimizin misafirperverliğini bir kez daha gösterme şansı bulacağız. Tüm bu organizasyona katılacak sporcu, antrenör ve görevlileri en iyi şekilde ağırlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Hafta sonu tüm Artvinli sporseverleri spor salonumuza bekliyoruz. Bu tür organizasyonlarda elde edeceğimiz başarılar hem ilimizin tanıtımına ciddi katkı sağlayacaktır hem de gelecekte daha büyük organizasyonların önünü açacaktır."
Ziyarette, Karate İl Temsilcisi Şirin Ali Öz de hazır bulundu.

Kaynak: AA