Başkandan Orduspor'a Kombine Bilet Desteği

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Orduspor’a destek olmak amacıyla belediye başkan yardımcıları ile birlikte 252 adet kombine bilet alacaklarını ve stat reklamı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.


Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Orduspor’un Ordu şehri için önemli bir marka olduğunu ifade ederek, “Ordu ve Orduspor bizim her şeyimizdir” dedi.

Orduspor’a gereken desteğin verilmesi gerektiğini kaydeden Tekintaş, “Biz yeni sezon öncesi Altınordu Belediyesi olarak 252 kombine bilet alarak takımımıza desteğimizi sunacağız. Bunun yanı sıra iş adamları ile görüşerek Orduspor’un reklam gelirini artırmak için 19 Eylül Stadyumu'na reklam alma çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda da son aşamaya geldik. Ordulu olarak Orduspor'umuzu tekrar Süper Lig'de görmek istiyoruz. İmkanlar doğrultusunda her zaman takımımızın yanında olacağız. Bu zor günleri ancak birlik ve beraberlik içerisinde aşarız. Bu düşüncelerle Orduspor’umuza yeni sezonda başarılar diliyor, herkesin taşın altına elini koymasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA