Kömürspor Başkanı Caner, Gündemi Değerlendirdi

Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, gündemi değerlendirdi.


Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner yaptığı açıklamada, herkesten kendilerine destek olmalarını belirterek, “Zonguldak kenti futbol kültürü olan bir kenttir. Zonguldakspor bugün süper lig sayılan birinci ligde yıllarca mücadele etmiş bir takım. Çok iyi futbolcular çıkarmış bir takım. Tabi bir düşüşe geçildi. O düşüşten sonra en son takımımız bal ligine kadar düştü. 7 sene bal liginde mücadele ettikten sonra Allah nasip etti geçen sene takımımız bir üst lig olan 3. Lig’e çıkmış oldu. Güzel bir birliktelik sağladık takım olarak. Gerek idarecilerimiz gerek futbolcular, taraftar, şehrin valisi, belediye başkanı olsun, sendika başkanı olsun, sivil toplum kuruluşları, Eren Enerji ve Demir Madencilik olmak üzere destekleri ile takımı 3. Lig’e çıkarmış bulunduk. Şimdi bundan sonrası önemli. Takımın bir an evvel kaybettiği seneleri telafi etmesi lazım. Onun içinde daha fazla bir birliktelik lazım, daha fazla bir dayanışma lazım. Bu dayanışma ve birliktelik gerçekleşirse takımımızı bir an evvel ikinci lige ve ikinci ligden de bir üst lige oradan da süper lige kadar çıkmak için elinden geleni yapacaktır. Ama bu havanın kaybolmaması lazım tabi şehirde. Çünkü şehir bunu aştı. Şampiyon olduktan sonraki kutlamalarda da bunu gördük. Zonguldak başarılara aç ve başarının devamının gelmesini onun için istiyoruz. Bunun için halkımızın, herkesin, işadamlarının bize destek olmasını bekliyoruz. Ne kadar çok destek olunursa takımda o kadar çabuk ivme kazanır, istediğimiz yerlere ulaşırız. Biz maddi, manevi destek istiyoruz. Desteğin azı çoğu olmaz. Biz kimseye şu kadar para vereceksin diye söyleyemeyiz, herkesin parası kendine ait. Bizim istediğimiz herkesin burada çorbada bir tuzu olsun. Mühim olan biz bu işe destek olduk demesi, herkesin bu işin bir kenarından tutması lazım. Biz bunu istiyoruz” dedi.

CANER: “TAKIMIMIZIN GİDİŞATI İYİ”
Takımın gidişatının iyi olduğunu söyleyen Başkan Caner, “Transferleri yaptık. 1-2-3 tane daha transfer yapabiliriz. Onlarda gerçekleştirdikten sonra takım tam anlamıyla oluşmuş olacak. Antrenmanlar iyi geçiyor. Forma hırsı var. Onun için hırs ve rekabet çok fazla çocuklar arasında. Buda güzel yansıyor sahaya. 5 Ağustos’ta Nevşehir’de kampa girecekler. 16 Ağustos’a kadar bir kamp var. Kampında iyi geçeceğini tahmin ediyorum. İnşallah ondan sonra takım sezona hazırlanmış olacak. 30 Ağustos’ta Maltepespor’un davetlisiyiz ve onlarla bir maç yapacağız Maltepe’de. Adana Demirspor’un bize bir talebi olmuştu Soma faciasından sonra bir maç yapalım diye. Başkanı ile görüştüm. Onlarla da kendilerini ayarlayacaklar, onlar yeniden bir yönetim oluşturdu. O talepleri devam ediyorsa, onlarla da bir sezon açılışı yapabiliriz. Yoksa başka bir türlü açılış yapacağız başka bir takımla”.

BAŞKAN CANER: “KOMBİNE BİLETLERİNE TALEBİN YOĞUN OLMASINI BEKLİYORUZ”
Kombine biletlerine talebin yoğun olmasını beklediklerini belirten Caner, “Kombine biletleri satışa çıktı. Biz bunların fiyatlarını normal tuttuk. Bir bilet fiyatlarına eş tuttuk. Çünkü bilet Zonguldakspor’un kendi sahasındaki maçların toplamına eşit bir rakam. Bilet almaya kalktığın zaman toplamda ne kadar para veriyorsa, o kadar bedele eşittir. Onun için kombine bileti almasında fayda var. Kombine alırsa kuyruğa girmeksizin, kombine bileti ile maçları rahat rahat seyredebilirler. Onun için talebin yoğun olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

CANER: “TARAFTARIMIZ BİZİM ON İKİNCİ GÜCÜMÜZ”
Taraftarların kendileri için çok önemli olduğunu ve her zamanda yanlarında görmek istediklerini söyleyen Caner, “Muhteşem bir taraftarımız var. Geçen sene bizim on ikinci gücümüz taraftarımızdı. Bu senede aynı şekilde bekliyoruz. Stadı doldurmasını, her maçta aynı şekilde takımına sonuna kadar destek olmalarını bekliyoruz. Taraftarımız yanımızda olduktan sonra şu takım, bu takım zormuş bunların hiç önemi yok. Taraftarımız, halkımız yanımızda olsun biz hepsinin üstesinden geliriz. Ben o inanıştayım. İnşallah da öyle olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA