Fethiyespor'lu Etoga Muğlaspor’da

Ligde bu sezon hedefini zirve olarak belirleyen Muğlaspor, bir yandan sezon hazırlıklarını, diğer taraftan transferlerini sürdürüyor.

Muğlaspor son olarak geçtiğimiz yıl PTT Birinci Liginde Fethiyespor forması giyen 21 yaşındaki defans oyuncusu Patrick Etoga’yı renklerine bağladı.
Teknik Direktör Egemen Urhan yönetiminde günde çift idmanla sürdüren Muğlaspor’da antrenmanlar neşe içinde sürerken moraller yerinde.

Çalışmaların çok iyi gittiğini belirten Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Bayram tatilinin ardından çalışmalarımız her geçen gün artan tempo ile devam ediyor. Takımımızı büyük ölçüde oluşturduk. Transferleri bitirmek üzereyiz. İstediğimiz kadroyu oluşturma çabasındayız. Birkaç eksiğimiz var. Onları da en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Bu ligde hedefe oynayan bir takım olacağımızı düşünüyorum. Tesisimiz kamp için çok uygun. Çalışmalarımız neşe içinde devam ediyor. Bizim için tek sıkıntı federasyonun BAL maçlarının başlama tarihini henüz belirlememiş olması” dedi.

URHAN’DAN FETHİYESPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR
Fethiyespor’dan transfer edilen Kamerunlu oyuncu Etoga’ya da değinen Teknik Direktör Urhan, “21 yaşındaki oyuncuyu kadromuza kattık. Etoga Fethiyespor forması ile PTT 1. Liginde maçı olan bir oyuncu. Bu yıl Fethiyespor’un 2. Ligde mücadele edecek ve yabancı oyuncu oynatamayacak olmasından dolayı kardeş kulübümüz Fethiyespor bu oyuncumuzu bizlere kazandırdı. Muğlaspor ve Fethiyesporumuz kardeş kulüpler. Bu transferi iki kardeş kulübün birbirleri ile dayanışması olarak görüyoruz. Şampiyonluğa oynayan Muğlaspor’da bu futbolcumuz da bizlere büyük katkılar sağlayacak. Bu transferi gerçekleşmesine olanak sağlayan Fethiyespor Kulübü Başkanımız Sayın İsmail Öztürk ve yönetim kuruluna Muğlaspor camiası olarak çok teşekkür ediyoruz. Futbolcumuz iki gün içinde takımımızla kaynaştı ve çok mutlu” diye konuştu.

Kaynak: İHA