Beşiktaşlı Futbolcular Arsenal Maçından Umutlu

BeşŸiktaşŸ'ın başŸarılı orta saha oyuncuları Olcay şžahan ve Veli Kavlak, UEFA şžampiyonlar Ligi play-off eleme turunda İngiltere temsilcisi Arsenal ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yarın oynayacakları maç için umutlu konuşŸtu.

İki futbolcu, Arsenal maçıyla ilgili BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.
Gruplara kalmak için önlerinde yalnızca iki maç kaldığŸını ifade eden Olcay, "Güzel bir kamp dönemi geçirdik. şžampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için dört final maçını kazanmamız gerekiyordu. İlk iki maçı kazandık ve Feyenoord'u eledik. ǖnümüzde iki maç kaldı. Gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

Rakip Arsenal'in kadrosunda bulunan oyuncuların kendilerini ilgilendirmediğŸini vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu, "Takımımızda birçok üst düzey oyuncu yer almakta. Biz onları tanıyoruz ama onlar bizi tanımıyor. Biz kendi oyunumuza odaklanacağŸız" diye konuşŸtu.
Takım içindeki arkadaşŸlık ve kardeşŸliğŸin üst düzeyden olduğŸunun altını çizen milli oyuncu, "Geçen sezona göre birlik ve beraberliğŸimiz daha da arttı. Güzel bir sezon geçirip taraftarlarımıza kupalar armağŸan edeceğŸimize inanıyorum. Onlara çok ihtiyacımız var, kendilerini Arsenal maçında stada bekliyoruz. Onların bize verdiğŸi destek, sahada artı bir motivasyon kaynağŸı oluyor" sözlerini kullandı.
Kulübün Onursal BaşŸkanı Süleyman Seba'yı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını da kaydeden Olcay şžahan, "BeşŸiktaşŸ ve Türk spor camiasının başŸı sağŸolsun. Süleyman Seba, BeşŸiktaşŸ tarihine adını yazdırmışŸ çok değŸerli bir şŸahsiyetti" yorumunda bulundu.
Takımın istikrarıyla adından söz ettiren ismi Veli Kavlak ise, "Yarın, Süleyman Seba anısına oynayıp galip gelmek istiyoruz" şŸeklinde konuşŸtu.
Veli Kavlak, "Elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımız, Olimpiyat Stadı'nda inanılmaz bir atmosfer yaratıyor. Umarım taraftarlarımızın desteğŸiyle yarın camiamız için unutulmaz bir gün yaşŸarız. Ben de kendimi iyi hissediyorum. Takımla idman yaptıkça form grafiğŸim yükseliyor" şŸeklinde görüşŸ bildirdi.

 

Kaynak: AA