Pazarspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pazarspor'un teknik direktörü Hasan Çelik, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini bildirdi.

Çelik, yaptığı açıklamada, yeni sezon çalışmalarını değerlendirerek, çalışmalara Pazar'da başladıklarını söyledi.

Çalışmalarının sürdüğünü anlatan Çelik, "Hazırlıklarımız Erzurum ve Nevşehir kamplarının ardından yeniden Pazar'da devam ediyor. Erzurum kampında yavaş yavaş takımı oluşturmaya ve kaynaştırmaya başladık. Nevşehir'de de hazırlık maçlarına dayalı çalışmalarımız oldu. Sabah idman yapıp öğleden sonra da hazırlık maçları oynadık. Hazırlık maçları bizim için ölçü değildi. Biz sadece takımın durumunu değerlendirdik" dedi.

Çelik, takımın iyiye gittiğini ifade ederek, "Takımın gidişatı gayet iyi. Yeni gelen arkadaşlar ile takım kendi birlikteliğini sağlıyor. Lige inşallah en iyi şekilde hazırlanmak için mücadele veriyoruz. Daha eksiklerimiz var, onları da tamamladıktan sonra Pazarspor geçen seneye nazaran sahada ayak bastığı yeri bilen mücadeleci takım haline gelecektir" diye konuştu.

Hasan Çelik, 25 Ağustos'a kadar Pazar'daki çalışmalarına devam edeceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:
"Bu sürede üç hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Eksik olan yerlerimizin tespitini de yaptık, buralara transfer yapacağız. Yaptığımız transferler ise bu ligin genç oyuncuları. Takımımızı gençleştirme yönünde önemli adımlar attık. Birkaç da takıma ağabeylik yapması açısından tecrübeli arkadaşlarımız var. Bizlerin verdiklerini onlar da sahada sevgi ve saygı içerisinde yaparak görevlerini yerine getirecektir."

Kaynak: AA