Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Pilten Açıklaması

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, yeni sezona hazırlık çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Lige en iyi şekilde başlayarak başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Pilten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor'un Bolu'daki hazırlık kampının çok faydalı geçtiğini söyledi.

Ligde başarılı olma adına ellerinden geleni yapacaklarını belirten Pilten, "Yeni Malatyaspor'u hak ettiği noktalara getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Lige en iyi şekilde başlayarak başarılı olmak istiyoruz"diye konuştu.

Kombine bilet satışı ve fiyatlarına değinen Pilten, şunları kaydetti:
"Kulübümüzün 2014-2015 kombine biletleri, bugün itibarıyla Malatya İnönü Stadı ve kulübümüzün Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde taraftarlarımız için satışa sunulacak. Hafta içi saat 09.00 ile 18.00 arası, hafta sonları ise 10|00 ile 18.00 saatleri arasında satış yapılacak. Bilet fiyatlarımız, VIP A tribün 300, VIP B tribün 250, kapalı B ve VIP alt kısım tribün ise 150 lira olacak. Protokol tribün biletlerimiz bin liradan satışa sunulacak. Protokol tribün kombine biletleri sadece Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde satılacak."

Kaynak: AA