Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman Açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, tüzükte yer alan yeni bir maddeden dolayı üst üste 3 divan kurulu toplantısına mazeretsiz olarak katılmayan 283 kişinin divan üyeliklerini kaybetmelerinden büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde bir açıklama yayımlayan Orman, "Yönetim kurulumuzun bilgisi ve yetkisi dışında yapılan bir uygulamayla, aralarında birçok değerli büyüğümüzün bulunduğu 283 divan kurulu üyemizin üyeliklerinin düşürülmüş olması beni çok üzdü" ifadesini kullandı.
"Beşiktaş'a ömürlerini vermiş, Beşiktaş'a maddi, manevi hizmette bulunmuş büyüklerimize her alanda sahip çıkmak ve onlara saygıda kusur etmemek, Beşiktaşlılık felsefemizdir" değerlendirmesinde bulunan Orman, şu görüşlerini paylaştı:
"Beşiktaş'a gönül vermiş büyüklerimizi inciterek, üzerek camiamızı daha ileriye taşıyamayız. Bu konuda hataların ve hatalı uygulamaların düzeltilmesi adına yönetim kurulumla birlikte elimizden gelen her çalışmanın titizlikle yapılacağının bilinmesini isterim. Daha önce kasım ayında gerçekleştireceğimizi duyurduğumuz Olağanüstü Tüzük Tadil Kongresi'nde, bu gibi üzücü durumlara sebebiyet vermeyecek yeni bir tüzük için çalışmalara en kısa sürede başlanacaktır. Beşiktaş'ı camiasının büyüklüğü ve gücüyle hep birlikte daha ileri taşımak dileğiyle."

Kaynak: AA