Eskişehirli Sporcular, 'Türkiye Kickboks Şampiyonası'Na Hazır

Eskişehirli 16 sporcu, Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenecek olan "Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi (Bay-Bayan) Kick Boks Şampiyonası"na katılmak için hazırlıklarını tamamladı.

Dinamik-Do Spor Kulübü Başkanı Erdin Aygün, düzenlediği basın toplantısında, 14-22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ordu'da yapılacak olan şampiyona hakkında bilgilendirmede bulundu.
Eskişehir'den aralarında daha önce uluslararası organizasyonlarda Avrupa ve Dünya şampiyonlarının da bulunduğu 16 sporcuyla müsabakalara katılacaklarını vurgulayan Aygün, şampiyona da milli takım için de sporcuların seçileceğini anımsatarak, "Ümit ediyorum ki milli takıma seçilirler, ülkemizi ve Eskişehir'imizi milli takım formalarıyla temsil ederler" dedi.

Takımına güvendiğini dile getiren Aygün, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sporcularımızın kondisyon, taktik ve teknik konularındaki hazırlıkları tamamlanmış durumda" diye konuştu.

Müsabakaların Point Fighting (Büyükler,Gençler,Yıldızlar ve Minikler), Light Contact (Büyükler,Gençler ve Yıldızlar), Kick Light (Büyükler) branşlarında yapılacağını anlatan Aygün, şunları kaydetti:
"Şampiyonaya, 6 kez Türkiye şampiyonluğu, 1 kez dünya şampiyonluğu kazanan Özgür Kaygusuz, 2 kez Türkiye şampiyonluğu, bir kez dünya ikinciliği kazanan Şükran Tebaa Onar, 2 Türkiye şampiyonluğu, 1 Avrupa ikinciliği elde den Şerif Yalçın, 1 Türkiye ve 1 Avrupa şampiyonluğu kazanan Oya Buse Toral, 2 Türkiye Şampiyonluğu ve milli sporcu seçilen Hülya Taşçı ve 1 Türkiye şampiyonluğunu kazanan, milli sporcu Erhan Yıldız'ın yanı sıra, Şafak Öztoprak, Busenur Karadağ, Eylem Sıla Ulupınar, Janbek Dinçer, Cenk Aygün, Alperen Yıldırım, Berke Gör, Furkan Altınok, Mustafa Öz ile Tolga Aygün katılacak."
Aygün, takımın ihtiyaçları için destek veren sponsor firmalara da teşekkür etti.

Kaynak: AA