Başkan Hazinedar'dan Seba Ailesine Taziye Ziyareti

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın ölüm haberinin ardından taziyede bulunmak isteyenler, Amerikan Hastanesi'ne akın etti.


Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, yurt dışı seyahatini yarıda keserek Amerikan Hastanesi'nde hayata gözlerini yuman ve yarın toprağa verilecek efsane Başkan Süleyman Seba'nın ailesine ziyarette bulunarak, başsağlığı diledi. Ziyaretten önce hastanenin önünde basın mensuplarına konuşan Hazinedar, şunları söyledi:
“Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın' demişti efsane başkan. Kimsenin adamı olmadan olağanüstü başarılara imza attı. Sadece sportif faaliyetlerinden bahsetmiyoruz şüphesiz. Eğer bugün spor ahlakı bir kavramdan bahsediyorsak efsane başkan sayesindedir Güle güle git efsane başkan gözün arkada kalmasın. Şunu bilmeni isteriz ki buradaki Beşiktaşlıların en önemli görevi senin yaşamın pahasına koruduğun değerleri korumak olacaktır."
Süleyman Seba Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 1984 ile 2000 yılları arasında kesintisiz başkanlığını yapan Türk spor adamı ve yönetici. Hakkı Yeten ile birlikte Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün iki onursal başkanından biridir.

16 yıl süren Başkanlığı boyunca 8 kongrede rakiplerine sürekli üstünlük sağladı. Süleyman Seba başkanlığı döneminde kazanılan kupalar şu şekildedir;5 Süper Lig,4 Türkiye Kupası,4 Cumhurbaşkanlığı Kupası,2 Başbakanlık Kupası, 6 TSYD Kupası.

Kaynak: İHA