Tarık'ın maliyeti yüksek

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Tarık Çamdal için "maliyeti yüksek" diyen Aysal, ekonomik olarak daha uygun oyuncuları tercih edeceklerini açıkladı.

Medyada yer alan Lucas Podolski iddialarının gerçek olmadığını vurgulayan Ünal Aysal, Alman futbolcuyla ilgilenmediklerini söyledi.

Serdar Taşçı için girişimde bulunduklarını ifade eden başkan Aysal, "Serdar iyi bir futbolcu. Ancak Cesare Prandelli kendisini yavaş ve sistemine uygun bulmadığını söyledi" dedi.

"ŞENER İÇİN TEMASTA BULUNDUK"
Bursaspor'un kanat oyuncusu Şener Özbayraktar için temasta bulunduklarını söyleyen Galatasaray Başkanı, "Bursaspor bize, futbolcuya ihtiyaçları olduğunu iletti. Bu yüzden Şener'in transferinde henüz bir yere gelemedik" ifadelerini kullandı.

"ALMEDIA ÇOK İYİ BİR OYUNCU AMA..."
Aysal, sarı-kırmızılılarla ismi geçen Hugo Almedia için ise "Çok iyi bir oyuncu ancak hocamızın tercihi değil" açıklamasını yaptı.

"DESTEK OLACAĞIZ"
Öte yandan başkan Aysal, geçen hafta Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaşanan kazada hayatını kaybeden gazeteci Erkan Koyuncu'nun ailesine destek olacaklarını ifade etti.

"RAPOR HAZIRLANIYOR"
İki yöneticinin aile ile yakından ilgileneceğini dile getiren Aysal, tesislerdeki sistemin iyileştirilmesine dönük rapor hazırlandığını ve konunun ilk yönetim kurulu toplantısında görüşüleceğini söyledi.