Beşiktaş Mogaz’ın Şampiyonlar Ligi Programı Belli Oldu

Hentbol Erkekler Süper Ligi'ni 6 sezon üst üste şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş Mogaz Takımı, Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak.


Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Haslum HK, Inita ve HCM Constanta takımlarının bulunduğu 3. grupta yer alıyor. Belçika şampiyonu Hubo Initia Hasselt'in ev sahipliğinde 6-7 Eylül tarihinde organize edilecek olan 3'lü grup eleme müsabakaları sonucunda birinci olan ekip Şampiyonlar Ligi’nde B grubunda mücadele edecek. Beşiktaş Mogaz, Belçika'da Şampiyonlar Ligi eleme grubunda ilk sınavını 6 Eylül 2014 tarihinde Norveç temsilcisi Haslum Handballklubb karşısında verecek. Beşiktaş’ın bu maçı kazanması halinde, Romanya temsilcisi HCM Constanta ile Belçika temsilcisi Hubo İnita Hasselt takımları arasında oynanacak olan maçın galibi ile 7 Eylül tarihinde final müsabakasını oynayacak.

Siyah-beyazlılar, ön eleme grubunu birinci bitirmesi halinde Barcelona, Kobenhavn, Alingsas, Wisla Plock ve Flensburg'un bulunduğu Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele edecek. Beşiktaş Hentbol Takımı grubu ikinci veya üçüncü sırada tamamlarsa Avrupa'da yoluna EHF Kupası 3. ön eleme turundan devam edecek. Grupta 4. olan takım ise Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'na 2. turdan dahil olacak.

Kaynak: İHA