Beşiktaş '10' numarayı açıklayacak

Arsenal kadrosunu bu gece 01.00'e kadar UEFA'ya vermesi gereken Beşiktaş, Belhanda, Bryan Ruiz ve Danny isimlerinden birini açıklamayı planlıyor.

İlk hedef Belhanda ikincisi Ruiz

Üç isimle de görüşmelerde bulunan Beşiktaş oyuncuların menajerleriyle ilk görüşmlerde prensip anlaşmasına varırken kulüplerinden gelecek yanıtları bekliyor. Transfer etmek istediği ilk isim olan Belhanda için Dinamo Kiev'le görüşmelerini sürdüren siyah beyazlıların bonservis konusunda büyük fedekarlıklar yaptığı ve teklifini arttırdığı aktarıldı. Bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ikinci hedef Bryan Ruiz'in transferini bitirmeyi planalyan Beşiktaş yönetimi Kosta Rikalı 10 numaranın kulübü Fullham'a 5-6 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyerek bu transferi bitirecek.

Son ihtimal Danny

Belhanda ve Bryan Ruiz transflerinin gerçekleşmeme durumunda ise tek hedef Danny... Zenit'te forma giyen Portekizli futbolcu Danny transfer döneminin başında da siyah beyazlıların gündemine gelmiş ancak forvet transferine verilen öncelik sebebiyle transfer rafa kaldırılmıştı. Beşiktaş üç isimle de gün boyu temasta olacak ve oyuncuların kulüplerinden gelecek habere göre akşam saatlerinde transferi açıklayacak.