Şehzadeler’in Şampiyonlarından Başkan Çelik’e Teşekkür

Emirdağ Muay Thai Galası’nda şampiyonluk kupası kazanan Manisa Şehzadeler Belediyesi Muay Thai takımı, kazandıkları kupayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e takdim etti.

Sporculara başarılar dileyen Başkan Çelik, her birine eşofman takımı hediye etti.
Manisa Şehzadeler Belediyesi Muay Thai takımı, Afyon Muay Thai İl Temsilciliği ve Emirdağ Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilen 1. Emirdağ Muay Thai Galası’nda üstün başarı sağlayarak, madalya ve şampiyonluk kupası kazandı. Manisa Muay Thai İl Temsilcisi Ediz Barış, şampiyon olan sporcularla birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Manisa Muay Thai İl Temsilcisi Ediz Barış, “Müsabakalara Manisa, Afyon, Denizli ve Konya illerinin takımları katıldı.

Şehzadeler Belediyesi’nin destekleriyle gittiğimiz turnuvada şampiyonluğa imza attık. Büyükler A-B Divisyon, Gençler ve Yıldızlar klasmanında olmak üzere dört kategoride, dört sporcu ile yarıştık. Büyükler A Divisyon, Gençler ve Yıldızlar sıkletlerinde birincilik madalyaları ve şampiyonluk kupasını Şehzadeler İlçemize kazandırdık. Kazandığımız birincilik kupasını başkanımıza takdim etmek için geldik. Kendisine verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Ben de çok değerli hocamıza ve sporcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyemizi en güzel şekilde temsil ettikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Şampiyonluk başarılarıyla dönmeleri bizleri de çok mutlu etti. Bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan çelik, sporculara eşofman takımı hediye etti.

Kaynak: İHA