Konak Belediyespor'da İşler Yolunda

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme turu 1. Grup ilk maçında ev sahibi Letonya'nın Rigas takımını 11-0 mağlup eden Konak Belediyespor'un teknik direktörü Hüseyin Tavur, "Kalan iki karşılaşmayı da galip tamamlayıp adımızı son 32 takımın arasına yazdırmak istiyoruz" dedi.

Tavur, yaptığı açıklamada, Rigas karşısında ilk yarıda güzel bir futbol ortaya koyduklarını, grubun en zayıf ekibini karşı farklı bir skorla mağlup ettiklerini belirtti.

Bu karşılaşmanın geride kaldığını kaydeden Tavur, "Şimdi grubumuzdaki Belarus ekibi Minsk ve daha sonra da İsviçre temsilcisi Zürih maçlarına konsantre olacağız. Kalan iki karşılaşmayı da galip tamamlayıp adımızı son 32 takımın arasına yazdırmak istiyoruz" dedi.

- İkinci maç yarın
Yarın TSİ 13.00'de Belarus temsilcisi Minsk ile Arkadija Stadı'nda karşılaşacak Konak Belediyespor'un müsabakaya Fatma Şahin, Berna Yeniçeri, Sibel Duman, Esra Erol, Didem Karagenç, Cansu Yağ, Yaşam Göksu, Yağmur Uraz, Tata, Ebru Topçu ve Cosmina onbiriyle çıkması bekleniyor.
Grupta yarın ayrıca Zürih (İsviçre)-Rigas (Letonya) maçı oynanacak.
Rigas ekibine 11 gol atan Konak Belediyespor, ilk maçlarda 12 gol kaydeden Hırvatistan'ın Osijek takımından sonra en fazla gol sevinci yaşayan ekip oldu.
İzmir temsilcisinin Rumen oyuncusu Cosmina ise Şampiyonlar Ligi kariyerinde ilk kez bir maçta 5 gol atarken, ligde 23. maçında 28. golüne ulaştı.

Kaynak: AA