Karaisalı Belediye Başkanından Misafirperverlik Örneği

Kısa adı PRODOSS olan Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü üyelerini Kızıldağ yaylasında karşılayan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Kulüp Başkanı Mehmet Yakut’a çiçek ve plaket takdim etti.


Başkan Aslan, Kızıldağ’da Sadi Çetin’in işletmeciliğini yaptığı Kızıldağ Sofrasında ayrıca gelen konuklara çay ve kahve ikramında bulundu. Aslan, “Prodoos gibi, diğer gruplar, bu tür organizasyonlarla ilçemizin tanıtımına katkıda bulunuyorlar. Bugün olduğu gibi bundan sonra da ilçemize gelen tüm doğa yürüyüşçülerine ve sporcuları ağırlamaktan memnun olacağız” dedi.

Prodoss Başkanı Mehmet Yakut da, Başkan Saadettin Aslan’ın bu sıcak karşılamasından ve jestinden dolayı teşekkür ederek, “Gece yürüyüşü etkinliğimize, 20.00’de Adana merkezdeki toplanma noktamız Sıtkı Kulak Orta Öğretim Okulu önünde toplanıp 20.15 de hareket ettik. Karaisalı’dan Kızıldağ Yaylasına geçerek yayla çarşı merkezide kısa bir mola verdik. Kızıldağ Yaylası merkezinde Karaisalı Belediye Başkanımız Sayın Saadettin Aslan Bey grubumuzu karşıladılar. Kendilerine grubum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Prodoss üyeleri daha sonra gece yürüyüşüne Kızıldağ Karagedik mevkiden başlayıp Akpınar’dan Küstüler Yaylasını altındaki Karaçay deresinde bitirmek üzere başladılar. Yürüyüş boyunca Hüseyin Kuşdemir rehberliğinde yöre hakkında Prodoss üyelerine bilgiler verildi.

Prodoss Grubu geceyi Karaçay deresinde sabaha kadar kamp yaparak geçirdikten sonra, Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak üzere Adana’ya sabah 07.00’de hareket ettiler.

Kaynak: İHA