Kırklareli'nden Kısa Kısa

Süper Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor'un Teknik Direktörlüğüne Nihat Güder getirildi.

Güder, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, geçen yıl talihsizlikler yaşadıkları için bir alt kümeye düştüklerini söyledi.

Lüleburgazspor'un tekrar eski gücüne kavuşması için bu sezon daha çok çalışacaklarını belirten Güder, "Lüleburgazspor için dışarıdan fazla futbolcu almayacağız. Daha çok altyapımızda oynayan güçlü futbolcularımızla anlaşacağız. Bizim hedefimiz Lüleburgazspor'u layık olduğu yere en yakın zamanda çıkarmaktır" diye konuştu.

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Metin Açıkgöz de Güder'e güvendiğini ve takımı layık olduğu yere taşıyacağına inandığını kaydetti.


- ÇKS başvuruları uzatıldı

Lüleburgaz Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2014 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS), başvuru süresinin 29 Ağustos Cuma gününe kadar uzatıldığını bildirdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2014 yılı ÇKS başvuru süresinin 29 Ağustos Cuma gününe kadar uzatıldığı ifade edildi.
Bazı çiftçilerin ÇKS başvurularını zamanında yapamamasından dolayı başvuruların uzatıldığının belirtildiği açıklamada, başvuru yapamayan çiftçilerden başvuru süresi dolmadan ÇKS başvurularının yapmaları istendi.

Kaynak: AA