PRANDELLİ GÖZLERİNE İNANAMADI!

Prandelli, dün gezdiği ve çok etkilendiği TT Arena'nın tribünlerine çıktığı anda ise yanındaki yöneticilere öyle bir şey söyledi ki...

Cesare Prandelli, yavaş yavaş Galatasaray'a ısınıyor... 56 yaşındaki teknik adam, önceki gün geldiği İstanbul'da ayağının tozuyla Florya Metin Oktay Tesisleri'ni ziyaret etmişti.

Dün de Türk Telekom Arena Stadı'na giden İtalyan hoca, duygularını yanındaki yöneticilerle paylaşırken, FANATİK tecrübeli hocanın ilk izlenimlerine ulaştı. İşte Prandelli'nin Galatasaray'daki ilk saatlerinde yaşadıkları...

Her attığı adımda şaşırdı

Prandelli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden içeri adım attığı andan itibaren, kulübün havasından etkilenmeye başladı. Öncelikle havalimanına bu kadar yakın bir tesise sahip olunmasına çok şaşıran tecrübeli hoca, burada idareciler ve personelle tanıştıktan sonra her yeri gezmeye başladı.

'Şimdi daha da mutluyum'

Kendi odasını, antrenman sahalarını, altyapı binasını ve teknolojik unsurları çok beğenen Prandelli, en uzun süreyi ise yönetim kurulu odasında geçirdi. Merhum başkan Özhan Canaydın döneminden beri düzenine dokunulmayan odada, Ali Sami Yen'den bu yana görev yapan tüm başkanların portreleri bulunuyor.

Burada asılı fotoğrafları tek tek inceleyen Prandelli, 45 dakika boyunca tüm başkanlar hakkında detaylı bilgi aldı. "Tarihine sıkı sıkıya bağlı ve böylesine köklü bir kulübe geldiğim için şimdi kendimi daha da mutlu hissediyorum" diyerek duygularını yöneticilerle paylaşan Prandelli, şaşkınlığını gizleyemedi.

'Duygularıma hakim olamam'

Böylece Florya'dan gayet memnun ayrılan deneyimli teknik adam, dünkü TT Arena gezisinde ise tam anlamıyla mest oldu. Stadın giriş çıkışlarıyla, ofisleri ve teknolojisiyle muhteşem olduğunu belirten Prandelli, "Böylesini beklemiyordum" diyerek incelemesine devam etti ve tribünlere çıktı.

İşte o sırada heyecanı daha da arttı. İki kolunu da yana doğru açarak, yanındaki idarecilere, "Bu tribünlerin tamamen dolduğunu düşünemiyorum. Böyle bir şey olursa, duygularıma hakim olabileceğimi sanmıyorum" diyerek ne kadar etkilendiğini anlattı.