Giresunspor Kulübü Başkanı Bozbağ Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Çok zor bir ligdeyiz, çok ciddi bütçeli takımlar var ama bu işi para oynamıyor, bu işi yürek oynuyor, bu işi birlik ve beraberlik oynuyor" dedi.

Bozbağ, kulübün sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, transferleri değerlendirdi.
Transfer edilen futbolcuların mevkileri dışında kişilikleriyle, futbolcu karakterleriyle bildikleri ve güvendikleri oyuncular olduğunu belirten Bozbağ, "Nasıl geçmişte transferler yaptıysak şu anda da politikamız aynı. Giresunspor'a fazla yük getirmeden, Giresunspor'a yakışan, bu ligi kaldırabilecek, bu ligde başarılı olabilecek transferler yaptık" diye konuştu.

Bozbağ, ligde Kayserispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Adana Demirspor gibi çok ciddi bütçeleri bulunan takımlar olduğuna dikkati çekerek, "Çok zor bir ligdeyiz, çok ciddi bütçeli takımlar var ama bu işi para oynamıyor, bu işi yürek oynuyor, bu işi birlik ve beraberlik oynuyor. İnanıyorum ki bu sezonda da hep beraber futbolcusuyla, basınıyla, taraftarıyla ciddi bir sınav vereceğiz. İnşallah bu sınavı da hep beraber geçeriz" ifadelerini kullandı.
- Transferler devam edecek
Nijeryalı bir sağ kenar oyuncusuyla anlaştıklarını ifade eden Bozbağ, şunları kaydetti:
"Yalnız futbolcunun diğer takımla sözleşmesi olduğu için 13 Temmuz'a kadar ismi için müsaade etmenizi istiyorum. Agbetu ile zaten anlaştık, bir de santrafor tabir ettiğimiz bir oyuncu daha alacağız. Temaslarımız devam ediyor. İki de Türk cumhuriyetlerinden oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bunun bir tanesi kaleci, bir tanesi de sağ ve sol kenar oynayan bir oyuncu. Bunlarla ilgili de hafta sonu önemli gelişmeler olabilir."

Kaynak: AA