Beşiktaş'ta Sezon Hazırlıkları

Almanya'da kamp yapan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında yurt dışı kamp programının ilk etabını gerçekleştiren siyah-beyazlılar, basına açık son antrenmanlarını yaptı.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. "Kara kartallar", kondisyon ve taktik antrenmanına takım halinde yapılan ısınma koşuları ve germe hareketleriyle başladı.

Antrenman, tam sahada çift devre oynanan maçla sona erdi. Karşılaşmayı, beyaz formalı takım 2-0 kazandı.
Antrenmanı, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak da takip etti.
Antrenmana sağ arka adalesinde sertleşme olan Muhammed Demirci, sol dizinde şişme olan Filip Holosko, bireysel çalışan Ömer Şişmanoğlu ile Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun katılmadı.
Beşiktaş, Almanya'da gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını, yarın TSİ 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla bitirecek.
İki gün izin yapacak siyah-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Leeds kentindeki Yorkshire bölgesinde sürdürecek. İngiltere kampı, 13 Temmuz'da başlayıp 23 Temmuz'da sona erecek.

Kaynak: AA