Bayern Münih Yöneticisi Sammer Açıklaması

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayern Münih'in yöneticilerinden Matthias Sammer, Atletico Madridli futbolcu Mario Mandzukiç'in transferiyle ilgili, iki kulüp ve futbolcu arasında sözlü anlaşmanın sağlandığını bildirdi.

Mandzukiç'in Atletico Madrid'e transferiyle ilgili İspanya ve Alman medyasında yer alan iddialara, Bundesliga kulübünden açıklama geldi. Kulüp yöneticilerinden Sammer, Münih'te yaptığı açıklamada, Hırvat oyuncunun transferi konusunda Atletico Madrid, Bayern Münih ve Mario Manduzkic arasında sözlü bir anlaşma bulunduğunu belirtti.

Henüz imzaların atılmadığını ifade eden Sammer, karşılıklı verilen sözlere güvenilebileceğini kaydetti.

Sammer, Mandzukiç'in Bayern Münih'te forma giydiği süre içinde her zaman dürüst ve örnek bir davranış sergilediğini sözlerine ekledi.
Bayern Münih ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hırvat oyuncu için İspanyol kulübünün 22 milyon avro bonservis ücreti ödeyeceği ifade ediliyor.
Bundesliga ekiplerinden VfL Wolfsburg'dan 2012 yılında Bayern Münih'e transfer olan Mandzukiç, Bavyera ekibinde oynadığı süre içinde 54 lig maçında 33 gol kaydetti.

Kaynak: AA