Konak Belediyespor'a Milli Takviye

Kadınlar 1. Futbol Ligi şŸampiyonu Konak Belediyespor, Bayer Leverkusen'de forma giyen milli oyuncu Arzu Karabulut'u transfer etti.

Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, yaptığŸı açıklamada, milli takımın yetenekli oyuncularından Arzu Karabulut'u kadrolarına dahil ettiklerini, Arzu Karabulut'un Alman ekolüyle yetişŸtiğŸini belirtti.

Arzu Karabulut'un hücum bölgesinde olduğŸu gibi orta sahada da görev alabildiğŸini kaydeden Tavur, "Kadromuz için yararlı bir transferi gerçekleşŸtirdik" dedi.

Türkiye gelmekten son derece mutlu olduğŸunu belirten Arzu Karabulut ise Konak Belediyespor'un son iki sezonun Türkiye Ligi şŸampiyonu olduğŸunu ve Avrupa'da başŸarılı bir sezon geçirdiğŸini kaydetti.

Hedefleriyle örtüşŸen bir yapıda bulunmaktan dolayı mutlu olduğŸunu belirten Arzu Karabulut, "Her iki taraf için hayırlısı olsun. şžampiyonlar Ligi'nde hedeflerimize ulaşŸmak istiyoruz" diye konuşŸtu.
Milli takımla çeşŸitli yaşŸ kategorilerinde çıktığŸı 24 maçta 3 gol atan Arzu Karabulut, 2002-2010 yılları arasında Fortuna Köln ve 2010-2014 senelerinde de Bayer 04 Leverkusen formalarını giydi. Milli oyuncu son 3 sezonda 52 maçta 26 gol kaydetti.

 

Kaynak: AA